Een warme actie t.v.v. FONAVIBEL

Mirage 5 BD 09 Group steunt Fonavibel tijdens ‘De Warmste Week’ van StuBru

Met de Sensation Flight brengt de Mirage 5 BD 09 Restauration Group het gevoel van een vlucht met het Mirage gevechtstoestel tot leven. Deze exclusieve belevenis kan je ervaren op het vliegveld van Brustem / Sint-Truiden.

Op 14/12/2019, tijdens de  opendeurdag in het teken van ‘De Warmste Week’ van Studio Brussel,  ging de opbrengst van deze activiteit integraal naar het goede doel. De geselecteerde organisatie was de vzw Fonavibel, het Nationaal Hulpfonds voor Slachtoffers van het Belgisch Vliegwezen.

FONAVIBEL heeft tot doel om bij het overlijden van een medewerker van de Luchtmacht (militair of burger), overleden in actieve dienst, zowel financiële als morele steun aan te bieden. De getroffen gezinsleden kunnen genieten van een belangrijke financiële steun: onmiddellijke hulp bij overlijden, studiebeurzen, Sinterklaascheques voor de kinderen, terugbetaling van stages, terugbetaling van hospitalisatieverzekering, om maar enkele voorbeelden te noemen …

Gewezen gevechtspiloten Marcel ‘Celle’ De Petter en Jack Waldeyer gingen een cheque van €250 overhandigen bij Goedele Wachters. En zo te horen hebben de luchtmachters nog meer plannen met hun Mirage en Fonavibel!

https://youtu.be/b42grreql-0

Meer info over de actie van Mirage 5 BD 09 Restauration Group bij Studio Brussel. 

Lees ook het verhaal van Sandrine & Margaux. Zij weten beter dan wie ook wat Fonavibel kan betekenen in moeilijke tijden. Zij verloren hun echtgenoot en papa: F-16 piloot Cdt. Vl. Fabrice “Raoul” Massaux.

Onderwerpen:

Auteur: Caroline Ostyn